sc maraly universal srl reprezentata legal prin d-nul Ardeleanu Marian:Tel 0764298561 Preturi de referinta case "la rosu"

"Casa la rosu" reprezinta constructia fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior tigla sau tabla. De asemenea, in faza de „casa la rosu” nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.

constructie la rosu pe 100m2 la sol,p+1: intre 11000 si 13000euro.(manopera)
constrcti la gata :370si420euro m2 (manopera+materiale)
Inchideri exterioare Caramida, izolatie suplimentara polistiren grosime 5 cm, tencuiala, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperis din tigle metalice sau Elpreco.

Compartimentari interioare- zidarie caramida sau pereti din rigips cu izolatie de vata minerala. Finisaje interioare - glet si vopsele lavabile, usi interioare si exterioare.

Instalatie electrica- racordata la reteaua de 220 V

Instalatii sanitare - alimentare cu apa rece si calda
- instalatia de canalizare
- obiecte sanitare - chiuveta, lavoar, spalator vase, cada, cabina de dus, vas - WC, robineti trecere.

Instalatii de incalzire - Instalatia este prevazuta cu centrala termica proprie racordata la reteaua de gaze. Calorifere tip Romstal.

Pardoseli - living, holuri, bucatarie, dormitoare- gresie CESAROM sau echivalent, parchet laminat - la alegere. - pereti baie si bucatarie - faianta CESAROM - SANEX

Practic va mutati in casa! Racordarile la gaze, apa si curent electric le platiti separat catre Distrigaz, Apa Nova, Electrica, la fel ca si proiectul architectural-circa 10-12 euro/mp, avizele si autorizatiile de constructie.

Preturile sunt calculate la suprafata construita a casei
Preturile sunt orientative si nu includ TVAPreturile sunt actualizate 2010!
 

SC MARALY UNIVERSAL SRL

 

Prima pagina

Constructi civile si industriale,reconsolidari,renovari
Prezentare produs
- AMENAJARI INTERIOARE

Serviciile oferite de noi cuprind proiecte de amenajare ale spatiilor interioare, realizate de catre designerii nostri. Propunerile noastre includ: alegerea culorilor de ambient pentru finisaje, a luminii adecvate si a mobilierului potrivit astfel incat sa se obtina o unitate stilistica a spatiului interior. Clientul poate face din casa un autoportret sau poate fi deschis la propunerile noastre.

In arta decoratiunilor putem spune ca lumina defineste intregul. Daca arhitectura descrie inedit prin modul de conceptie a formei si functiunii, lumina valorifica.


- FINISAJE

Lucrarile de finisaje executate de firma noastra includ :
- Placare/compartimentare gipscarton
- Montaj plafon fals
- Placare piatra naturala, gresie, faianta, parchet;
- Tencuieli simple sau decorative in stil italian (stucco veneziano, spatolato, etc)
-Tencuieli decorative pt fatade(marmorom,texturata)
-Zugraveli -Gleturi -Parchet -Instalati electrice -Instalati sanitare -etc Contacteaza firma Maraly Universal SRL Tel 0764298561
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one